Belettering

Denk je bij beletteringen aan muffe verbleekte logo’s? Think again!
De mogelijkheden zijn eindeloos, van een kleine belettering tot een halve wrap. Het is dé manier om zichtbaarheid te geven aan de wagenpark of etalage.
We durven best te zeggen dat dit de meest kostenefficiënte manier is van reclame maken. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven hoor.
See for yourself.

Onze hypermoderne machines snijden perfecte vormen.

seeyou

Het is het verschil tussen belettering en wrapping? Dat zit zo: als we beletteren, dan snijden we het ontwerp uit in alle mogelijke vormen. Bij wrapping gebruiken we folie in één geheel zonder te snijden. Graag nog meer boekbespreking-taal? Raadpleeg wikipedia dan maar.

Beletteringen gebruik je meestal om zichtbaarheid te geven aan bedrijfs(vracht)wagens. Zeg nu zelf, zichtbaarheid, daar kan je als bedrijf nooit te veel van hebben.
Het is een makkelijke, snelle en professionele oplossing om je bedrijfswagen of etalage te voorzien van bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, logo of contactgegevens. De ontwerpen zijn snel aan te passen, want flexibiliteit is voor ons een core value.

Ook thuis kan een belettering een creatieve oplossing bieden. Kijk jij ook tegen een saaie muur aan? Geef je (t)huis een originele twist door bijvoorbeeld een tekst in de hal. Liever geen inkijk en geen fan van gordijnen wassen? Zandstraalfolie biedt de perfecte oplossing en kan voorzien worden van alle vormen of teksten.

Diensten

R

Klanttevredenheid

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Indien je niet helemaal tevreden bent zoeken we samen een gepaste oplossing.

R

10 jaar ervaring

Deskundig in zowel ontwerp als uitvoering.

R

Professioneel team

Wij zorgen voor een design dat volledig aansluit bij jouw vraag. Onze ervaring in ontwerpen en plaatsen zorgt ervoor dat wij jouw idee vlot omzetten in the real thing.