Wrapping

Krijg jij ook een kick als mensen je auto nakijken op straat? Wij begrijpen dat helemaal.
Klaar voor the next step?

Of gewoon op zoek naar bescherming voor de lak van jouw ride? Zoek niet verder!

Je kan het zo gek niet bedenken! Folies in verschillende kleuren en texturen. Damn, zelfs folies met extra glanslagen. Try us!

seeyou
seeyou

Natuurlijk associeer je wrapping voornamelijk met auto’s, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden dan dat. Bijna alles kan gewrapt worden. Werkbladen, koelkasten, boten, fietsen, moto’s,…

Alles kan aangepast worden naar jouw smaak. Hoe we dat doen? Simpel! Ofwel kies je voor colourchanging. Dan gebruiken we wrapfolie in bestaande kleuren. Wil je liever een bepaalde foto of patroon zoals marmer? Doen we! We printen dan het gewenste beeld op wrapfolie.

Allemaal leuk en wel, die gewrapte wagens, maar voor mij mag het iets rustiger.
Wel, ook dan vormen jij en seeyou het perfecte duo! Wist je dat wrapping ook bescherming biedt tegen oppervlakkige gebruiksschade? Als je dus liever verdwijnt in de massa op de autostrade maar graag je lak wil beschermen, bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten.

Benieuwd naar hoe dat dan net werkt, een platte folie over een wagen met rondingen kleven?
Vooruit, we verklappen alvast een deeltje van de magic.
De speciale wrapfolie wordt verwarmd tot zeer hoge temperaturen, hierdoor behoudt de folie zijn vorm.

Voor bedrijven kan een geslaagde carwrap een enorm verschil maken. Zie het als een permanente reclamecampagne met zeer hoge zichtbaarheid en impact. Dé oplossing om merkbekendheid te creëren. Vraag dat maar aan je marketingteam.

Diensten

R

Klanttevredenheid

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Indien je niet helemaal tevreden bent zoeken we samen een gepaste oplossing.

R

10 jaar ervaring

Deskundig in zowel ontwerp als uitvoering.

R

Professioneel team

Wij zorgen voor een design dat volledig aansluit bij jouw vraag. Onze ervaring in ontwerpen en plaatsen zorgt ervoor dat wij jouw idee vlot omzetten in the real thing.