De Tesla Model Y Bennet transformatie

Home / Blog

Over de auteur: Charlotte Descans

Over de auteur: Charlotte Descans

Charlotte is jouw immer goedgemutste first point of contact. Zij is de vrouw van de offertes, sales en facturen. Maar ook creatief is ze beresterk: nieuwe ontwerpen bedenken is echt haar ding. Net zoals mensen in de watten leggen. Geen verrassing dus dat ze oorspronkelijk uit de evenementensector komt én heel graag achter de kookpotten staat om nieuwe lekkere gerechtjes uit te proberen.

Beste autoliefhebbers en wrap-enthousiastelingen,

Charlotte hier, van LTSY in Walem. Vandaag neem ik jullie mee in een opwindend carwrapping avontuur: de transformatie van een Tesla Model Y voor onze gewaardeerde klant, Bennet Engineering.

Een bijzondere klant met een visie

Bennet Engineering is niet zomaar een klant. Als multidisciplinair technisch bureau, gespecialiseerd in het aanleveren van project & consultancy oplossingen in de procesindustrie, begrijpen zij als geen ander het belang van innovatie en precisie. Hun expertise in projectmanagement, engineering & design, maintenance en construction management vertaalt zich perfect naar hun keuze voor een Tesla Model Y als bedrijfswagen.

De iconische Tesla Model Y is een elektrische SUV met full Printwrap voor Bennet Engineering

Een blanco canvas op wielen

Toen de zwarte Tesla Model Y van Bennet Engineering onze werkplaats binnenreed, wisten we meteen dat dit project bijzonder zou worden. Ze gaven ons carte blanche – een droom voor elke creatieve carwrapper. We kregen de kans om een ontwerp te creëren dat niet alleen hun bedrijfsidentiteit zou weerspiegelen, maar ook zou opvallen in het groeiende landschap van elektrische voertuigen.

Met zo’n vrijheid begonnen Tim en ik meteen met brainstormen. We wilden iets creëren dat de innovatieve geest van zowel Tesla als Bennet Engineering zou weerspiegelen. Na heel wat schetsen en digitale ontwerpen, presenteerden we verschillende opties aan het Bennet team. Hun keuze? Een gedurfd geometrisch ontwerp in grijstinten met felle groene accenten – perfect passend bij het #NETZERO statement op de zijkant, wat Bennets toewijding aan duurzaamheid onderstreept.

De magie van printwrapping

Voor dit project kozen we voor printwrapping, een techniek die ons in staat stelt om echt unieke, op maat gemaakte designs te creëren. We gebruikten Orajet 2951 RA-folie – een topkwaliteit materiaal dat garant staat voor een strakke afwerking en duurzaamheid.

Tim bracht zijn magie tot leven door het ontwerp nauwkeurig te printen en vervolgens te bedekken met een mat laminaat. Dit geeft niet alleen extra bescherming, maar zorgt ook voor die prachtige, subtiele uitstraling die zo goed past bij de lijnen van de Tesla Model Y en de professionele uitstraling van Bennet Engineering.

Het wrapping proces

Het aanbrengen van een printwrap is een ware kunst. Tim werkte urenlang met chirurgische precisie om elke lijn, elke hoek en elke curve perfect te laten aansluiten. Van de motorkap tot de zijpanelen, elk onderdeel kreeg dezelfde aandacht voor detail. Het resultaat? Een naadloze overgang van het ene element naar het andere, wat perfect aansluit bij Bennets focus op engineering excellence.

Het eindresultaat: een rijdend visitekaartje

Toen de laatste stukjes folie waren aangebracht en Tim zijn laatste inspectie had gedaan, stonden we samen te kijken naar wat alleen beschreven kan worden als een rijdend visitekaartje voor Bennet Engineering. De Tesla Model Y was getransformeerd van een stijlvolle, maar standaard zwarte auto naar een opvallende blikvanger die de waarden van Bennet perfect uitdraagt.

Het geometrische patroon in verschillende grijstinten geeft de auto een futuristische uitstraling, terwijl de felle groene accenten voor dat extra beetje pit zorgen. Het #NETZERO statement op de zijkant is niet alleen een eyecatcher, maar onderstreept ook Bennets betrokkenheid bij duurzame oplossingen in de industrie.

Meer dan een wrap

Wat deze carwrap zo speciaal maakt, is niet alleen het uiterlijk. Het is een statement. Het laat zien dat Bennet Engineering voorop loopt in innovatie en duurzaamheid. Deze Tesla Model Y schreeuwt professionaliteit, technische expertise en een zorg voor het milieu van de daken – allemaal kernwaarden van Bennet Engineering.

Jouw beurt?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze unieke Tesla Model Y van Bennet Engineering? Heb je een bedrijfswagen die echt op moet vallen en jouw bedrijfswaarden moet uitstralen? Bij Let Them See You staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Of je nu kiest voor een volledige printwrap zoals deze Tesla, of een meer subtiele verandering wilt, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw bedrijfswagen om te toveren tot een rijdend uithangbord. Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet schrijf ik de volgende blog wel over jouw bedrijfsauto!

Tot de volgende wrap-avonturen,

Charlotte

Deze carwraps zullen je ook inspireren

Een stralende metamorfose: De iconische Smart Fortwo van Schoonheidssalon New Life

Iconische Smart Fortwo krijgt glamoureuze make-over met roségouden chroomwrap voor New Life schoonheidssalon. Klein maar opvallend!

Carwrapping van een Tesla Model Y: van standaard zwart naar opvallend uniek

Als mede-eigenaar van Let Them See You, ons carwrapping bedrijf hier in het charmante Walem, een deelgemeente van Mechelen, heb ik het voorrecht om...

Onze merken

“We can stick it wherever you want…”