Carwrapping van een Tesla Model Y: van standaard zwart naar opvallend uniek

Home / Blog

Over de auteur: Charlotte Descans

Over de auteur: Charlotte Descans

Charlotte is jouw immer goedgemutste first point of contact. Zij is de vrouw van de offertes, sales en facturen. Maar ook creatief is ze beresterk: nieuwe ontwerpen bedenken is echt haar ding. Net zoals mensen in de watten leggen. Geen verrassing dus dat ze oorspronkelijk uit de evenementensector komt én heel graag achter de kookpotten staat om nieuwe lekkere gerechtjes uit te proberen.

Als mede-eigenaar van Let Them See You, ons carwrapping bedrijf hier in het charmante Walem, een deelgemeente van Mechelen, heb ik het voorrecht om dagelijks te zien hoe gewone auto’s veranderen in ware kunstwerken. Vandaag wil ik jullie meenemen in het proces van een opwindend carwrap-project: de transformatie van een Tesla Model Y.

De uitdaging: een Tesla Model Y met ambitie

Vroeg in de ochtend reed er een glanzend zwarte Tesla Model Y onze werkplaats binnen. De eigenaar had een duidelijke visie: hij wilde dat zijn auto zou opvallen, zelfs tussen andere Tesla’s. Na een gesprek kwamen we tot de conclusie dat carwrapping met 3M 2080 Satin Thundercloud wrap perfect zou zijn – een kleur die zowel verfijning als futurisme uitstraalt.

Maar er was meer. De eigenaar maakte zich zorgen over mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik, vooral rond de deurinleg. Tim, mijn partner en de technische expert in ons tweemansbedrijf, stelde voor om Paint Protection Film (PPF) te gebruiken. Ik zag de ogen van de eigenaar oplichten bij dit idee – het was duidelijk dat we op de goede weg waren.

De Tesla Model Y met Thundercloud carwrap

Tim aan het werk: precisie en passie in carwrapping

Terwijl ik me bezighield met de administratie en de planning voor de komende week, ging Tim aan de slag. Ik hou ervan om af en toe een kijkje te nemen in de werkplaats, want het is fascinerend om te zien hoe geconcentreerd hij te werk gaat bij het carwrappen.

Eerst de grondige reiniging. Ik weet hoe belangrijk dit is – Tim heeft me vaak uitgelegd dat zelfs het kleinste stofdeeltje problemen kan veroorzaken onder de wrap. De Tesla werd grondig gewassen tot hij perfect schoon was, klaar voor de volgende stap in het carwrap proces.

Daarna begon het echte carwrapping werk. Stuk voor stuk werden de panelen van de Tesla bekleed met de Satin Thundercloud folie. Het vereist zoveel precisie en geduld – eigenschappen die Tim gelukkig in overvloed heeft. Ik zag de auto langzaam veranderen, de kleur leek te spelen met het licht in onze werkplaats, soms bijna zilverachtig, dan weer met een subtiele blauwe tint.

Na de carwrap richtte Tim zich op de deurinleg. Hier bracht hij zorgvuldig de Paint Protection Film oftewel PPF aan. Het is zo’n dunne, bijna onzichtbare laag, maar ik weet hoeveel bescherming het biedt. Elke keer als de eigenaar in- of uitstapt, zal deze film zijn werk doen en de auto beschermen tegen krassen en slijtage.

De laatste details: perfectionisme in actie bij carwrapping

Tegen het einde van de dag was Tim bezig met de finishing touch van de carwrap. Ik zag hem geconcentreerd werken aan de randen, de gebieden rond de koplampen en de intrekbare deurgrepen – allemaal plekken die extra aandacht vereisen bij het carwrappen. Het is dit oog voor detail dat ons onderscheidt, en ik ben altijd weer onder de indruk van Tims toewijding aan perfect carwrapping werk.

Het resultaat: een meesterlijk gewrapte tesla

Toen de auto eindelijk klaar was, stond ik even stil om het eindresultaat van de carwrap te bewonderen. De Tesla Model Y, nu gehuld in 3M 2080 Satin Thundercloud, zag er werkelijk adembenemend uit. Het was nog steeds duidelijk een Tesla, maar nu een die gegarandeerd alle hoofden zou doen draaien.

Ik herinner me nog goed het moment waarop de eigenaar zijn gewrapte auto kwam ophalen. Zijn gezichtsuitdrukking zei alles – dit was precies wat hij had gehoopt, en nog zoveel meer.

Waarom we doen wat we doen

Dagen zoals deze herinneren me eraan waarom Tim en ik Let Them See You zijn begonnen. We houden van auto’s, we houden van creativiteit en we houden ervan om mensen blij te maken met onze carwrapping diensten. Elke auto die onze werkplaats verlaat is meer dan alleen een voertuig – het is een uitdrukking van de persoonlijkheid van de eigenaar.

Een uitnodiging aan jou

Heb je een auto – of het nu een Tesla Model Y is of iets heel anders – die je wilt transformeren van alledaags naar buitengewoon door middel van carwrapping? Kom dan langs bij Let Them See You hier in Walem. Of je nu een volledige kleurverandering wilt door carwrapping, beschermende maatregelen zoals PPF, of een combinatie van beide, Tim en ik staan klaar om je te helpen jouw automobiele dromen waar te maken.

Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we je auto kunnen veranderen in een echte blikvanger met onze carwrapping expertise. Want bij Let Them See You gaat het niet alleen om het wrappen van auto’s – het gaat om het creëren van rijdende kunstwerken die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Ik kijk ernaar uit van je te horen en wie weet schrijf ik binnenkort wel een blog over de carwrap transformatie van jouw auto!

Groetjes,
Charlotte

 

Deze carwraps zullen je ook inspireren

De Tesla Model Y Bennet transformatie

Beste autoliefhebbers en wrap-enthousiastelingen, Charlotte hier, van LTSY in Walem. Vandaag neem ik jullie mee in een opwindend carwrapping...

Een stralende metamorfose: De iconische Smart Fortwo van Schoonheidssalon New Life

Iconische Smart Fortwo krijgt glamoureuze make-over met roségouden chroomwrap voor New Life schoonheidssalon. Klein maar opvallend!

Onze merken

“We can stick it wherever you want…”